Comments Off

Bubbles is mijn eerste poes en alleen al om die reden heel speciaal. Ze is in 2003 bij mij komen wonen en heeft sindsdien heel wat nestjes gehad. Bubbels is vooral moeder, minder een echtgenote moet ik zeggen. Ze is al heel snel zo krols als… Maar als die echte bink zich dan aandient, dan heeft ze toch haar voorkeur. Jasper is haar eerste en enige liefde.. Ze heeft helaas nog niet in de gaten dat hij binnenkort met pensioen gaat, maar ja… als je vijf kittens van hem krijgt, waar zul je je dan ook druk over maken. Verder kan ik Bubbles beschrijven als vreetzak nummero uno. Ze houdt op met ‘baren’ zodra er eten in de buurt is en laat ook rustig al haar kittens alleen als er voor haar een lekker maaltje klaar staat. Bij haar maakt dit gelukkig niet uit, vanwege haar ‘slagroom tieten’ zijn haar kittens meer dan tevreden.